Urner

NYE BIO ORGANISKE URNER I NORGE

På bakgrunn av nytt regelverk i forhold til urner til bruk i Norge lanseres det en ny modell som til fred stiller alle krav til nedbrytning.
Urnen er fremstilt av et produkt kalt Mater Bi som er basert på en mais i kombinasjon med tre fiber. Dette produktet er spesielt utviklet for NatureUrn og nedbrytes i kald jord.

NatureUrn er testet ved flere laboratorium og på bakgrunn av dette godkjent av flere organer. Også testet og godkjent av den svenske godkjenningsordningen SBT.

Mange ønsker å ha motiver på urnene, her kan motiv velges etter ønske fra produsenten eller hvert byrå kan påvirke valg av motiver da det limes på individuelt etter valg av farge. Dette betyr at det ikke er nødvendig å sitte med et stort lager for å ha alle motiv på alle farge urner.

Dette gjør at byråene kan hente et betydelig bidrag med salg av denne type urne og samtidig ha minimale kostnader med lager. Leveres fra lager i Norge normalt etter 3-4 virkedager.

Urnen fremstår med moderne og estetisk korrekt design.

Urnen har en glatt overflate for renhold og merking, Gjennomfarget, Senkebånd følger med, Kan åpnes og lukkes med å vri på toppen, Stor åpning for enkel betjening, Produseres i Danmark, Kort leveringstid, Levers i miljøvennlig og resirkuler kartong med håndtak, Motiv monteres etter ønske. Mulighet for å velge typiske motiver tilknyttet hvert distrikt.

Urnene er veldig godt mottatt, og tas i bruk i Norge i disse dager.
For mer informasjon og dokumentasjon se www.natureurn.com eller www.begravelsesmateriell.no

Om ønskelig er det mulig å få tilsendt prøver av urnen og forslag til motiv samt nødvendig produktblad.

Kontakt info:

Jan Erik Naley
Mobil: +47 951 02 600
E-post: janerik@naley.no