Showroom

Karmøy bilsenter feiret 25 års jubileum i 2015 og har siden oppstarten i 1990 gradvis spesialisert seg på salg og utvikling av begravelsesbiler til det Norske markedet.

Det har vært en rivende utvikling i forhold til den første bilen som ble levert her lokalt rundt 2005, tilbudet har blitt bedre samtidig som kravet fra kundene om estetisk ut- førelse og kvalitet blir stadig større

Mercedes E klasse bygget som spesialbil var starten på en ny epoke for biler tilpasset det Norske markedet, det er lagt stor vekt på design og kvalitet samtidig som den skal være brukervennlig.

Innredningen setter en ny standard og gir et klart uttrykk for bilens bruk, har smarte opp- bevarings løsninger og enkel innlasting med mulighet for elektrisk uttrekk og tilt system. På oppfordring fra stadig flere kunder har vi videreført denne type innredning til de aller fleste av våre modeller hvor spesielt V- klassen som ble lansert i 2014 har blitt veldig godt mottatt

Markedet for begravelsesbiler er begrenset slik at det er svært viktig med tilbake- meldinger og innspill fra brukerne av bilene, vi jobber stadig med detaljer og forbed- ringer på eksiterende modeller og ser på muligheten for å utvikle nyheter etter hvert som markedet endrer seg. Små detaljer kan gjøre store utslag, gode HMS løsninger som tilrettelegger for at en person kan betjene bilen alene blir stadig viktigere.

I forbindelse med 25 års jubileet flyttet Karmøy Bilsenter til nye og moderne lokaler, her er det lagt opp til show rom hvor biler stilles ut og leveres til kunder.

Dette har blitt godt mottatt og stadig flere tar turen til Karmøy for å overta sin nye bil.

Kontakt info:

Jan Erik Naley
Mobil: +47 951 02 600
E-post: janerik@naley.no