Varebil - Karmøy Bilsenter

Be om et tilbud på varebil etter ditt ønske og behov.

Gjennom 20 år med import av biler fra Tyskland har Karmøy Bilsenter opparbeidet et stort kontaktnett, som gir en unik mulighet til å fremskaffe nettopp den bilen som dekker ditt ønske og behov. Utvalget er stort, bilene er godt vedlikeholdt både teknisk og kosmetisk med full service historikk fra merkeforhandler.

Kom gjerne med en forespørsel på type bil, som jeg videresender til mine leverandører. Du får tilsendt all informasjon om bilen, bilder og finansieringstilbud om du ønsker det.

Leveringstid og klargjøring

Leveringstiden er vanligvis 2 uker, i denne perioden blir bilen klargjort fra leverandør i Tyskland, fraktet til Norge og fremstilt for kontroll på biltilsynet. Ønsker du ekstra utstyr montert, gjøres dette før eller etter den kommer til Norge avhengig av hva du ønsker.

Leasing avtale

Om du ønsker en leasing avtale hvor du kun finansierer nettoverdien på bilen minus forskudd, forberedes papirene mens bilen klargjøres for levering. På denne måten kan du på en enkel og behagelig måte få bilen levert ferdig til bruk.

  Ditt navn *

  E-post *

  Telefon *

  Emne

  Melding *

  mai 23

  Mercedes GL og R klasse fortsatt som varebil

  Karmøy Bilsenter kan fortsatt levere Mercedes GL ny og gammel modell samt R klasse som varebil be om tilbud på bilen etter ditt ønske og behov.
  mai 23

  Karmøy Bilsenter allsidig leverandør

  Bergen Smådyrkrematoriun var på jakt etter en passende bil som kunne brukes til transport av dyr. valget falt på Karmøy Bilsenter som kunne levere en bil som passet oss perfekt. Fargen, mørke vinduer og at vi fikk montert inn en tett comfortvegg var avgjørende for oss sier Randi Kjosås Håtuft og Atle Håtuft som driver selskapet. Dette […]
  mai 23

  Spesialinnredning etter behov

  Bømlo Industrier hadde behov for en spesialtilpasset bil i forbindelse med distribusjon av frukt. Vi var på jakt etter en Vivaro med høyt tak som ville passe bra for vårt behov og passe godt til nødvendig innredning. Karmøy Bilsenter kunne gjennom sitt nettverk i Tyskland tilby akkuratt den bilen vi var på jakt etter. Dette […]
  mai 23

  Livepro øker oppdragsmengden

  Livepro totalleverandør av scene, lyd og lys kjøper romselig varebil for transport av utstyr. «vi hadde bruk for en stor varebil, fikk flere alternativer fra Karmøy Bilsenter som gjennom et stort kontaktnett i Tyskland kunne tilby akuratt den bilen vi var på jakt etter. » En genial måte å handle bil på sier Ole Egil […]