Be om et tilbud på varebil etter ditt ønske og behov.

Gjennom 20 år med import av biler fra Tyskland har Karmøy Bilsenter opparbeidet et stort kontaktnett, som gir en unik mulighet til å fremskaffe nettopp den bilen som dekker ditt ønske og behov. Utvalget er stort, bilene er godt vedlikeholdt både teknisk og kosmetisk med full service historikk fra merkeforhandler.

Kom gjerne med en forespørsel på type bil, som jeg videresender til mine leverandører. Du får tilsendt all informasjon om bilen, bilder og finansieringstilbud om du ønsker det.

Leveringstid og klargjøring

Leveringstiden er vanligvis 2 uker, i denne perioden blir bilen klargjort fra leverandør i Tyskland, fraktet til Norge og fremstilt for kontroll på biltilsynet. Ønsker du ekstra utstyr montert, gjøres dette før eller etter den kommer til Norge avhengig av hva du ønsker.

Leasing avtale

Om du ønsker en leasing avtale hvor du kun finansierer nettoverdien på bilen minus forskudd, forberedes papirene mens bilen klargjøres for levering. På denne måten kan du på en enkel og behagelig måte få bilen levert ferdig til bruk.


    Spesialinnredning etter behov

    Spesialinnredning etter behovBømlo Industrier hadde behov for en spesialtilpasset bil i forbindelse med distribusjon av frukt. Vi var på jakt etter en Vivaro med…