Mercedes E

Den nye modellen av Mercedes E klasse er nå tilgjengelig som begravelsesbil, etter mange år som den mest populære spesialbilen tar vi et skritt videre og introduserer en ny og mer moderne linje på den nye modellen fra 2017.

Vi viderefører suksessen med en 5 dørs Landau modell som å tidligere modell, i tillegg kan den også leveres som 3 dørs glass versjon med store vinduer å siden. Begge modellene kan leveres med vinyl tak eller komplett lakkert tak.

Innvendig beholder vi det karakteristiske uttrykket med polstret vegg og side bekledning som tidligere, dette bidrar til å opprettholde bilens karakter og estetikk. Elektrisk uttrekk og tilt system sammen med store lasteluker gir gode HMS løsninger og brukervennlighet.

Utstyrsnivå, type motor og innredning velges individuelt etter ønske og behov, Mercedes E klasse kan også leveres med Hybrid teknologi og blir en viktig del av vårt nye konsept miljø hele veien.

E klassen med mulighet for 2 kiste løsning.

Vi har stadig nye ønsker fra kunder om alternative løsninger for bil og innredning. Dette har ført til en nyutviklet løsning for transport av to kister på E klassen. vanligvis leveres denne med stål på uttrekket og teppe på sidene. Den nye løsningen gjør det mulig å snu gulvplatene ved siden av uttrekket slik at denne får samme utførelse i stål, i forkant legges det egne plater over sidelukene slik at kistene kan skyves inn.
Det leveres også skyvebrett for begge kistene som gjør det enkelt å laste inn. for de som velger blomsterhyller vil de veldig enkelt kunne fjernes for å oppnå nødvendig plass.

For diskret transport leveres også forblending på innsiden av både sidedørene og bakluken. Se utfyllende billedserie nedover.