Mercedes V

Ny Mercedes V klasse som begravelsesbil med 4 MATIC

Denne bilen er en optimal begravelsesbil og erstatte R klassen som desverre har gått ut av produksjon. Den nye V klassen har fått en fantastisk flott mottakelse i Norge. Her er det lagt stor vekt på ønsker fra bransjen med flotte løsninger både i bårerommet og i en mengde oppbevaringsromsom er sentralt plassert i forhold til bak og sidedører.

Det er gjort flere endringer og justeringer slik at denne nå fremstår som en meget brukervennlig og estetisk korrekt bil. Oppbevaringsmulighetene er maksimert sik at bilen kan ha med alt nødvendig utstyr som ligger skjult for at den samtidig skal kunne brukes i seremoni.

Førerplassen er gjort betydelig med konfertabel, lastelukene fra begge sidedørene er justert både i bredde og høyde, åpningen i lasteluken fra bakdøren er gjort bredere og høyere samtidig som det er åpning helt frem til sidelukene. Lukene i gulvet vis a vis båreplattformen er også gjort dypere. Summen av dette gjør at bilen nå er maksimalt utnyttet på alle mulige måter fra komfort og funksjonalitet til estetikk.

Denne innredningen setter en ny standard for hvordan en begraveslesbil skal se ut og har alle kvaliteter for et allsidig bruk. Det er mulig å få to sktvedører som begge kan åpnes elektrisk innenfra og den høyre med fjernkontroll. Bakluken kan også åpnes elektrisk med fjernkontroll. Mørke vinduer kombinert med chrome gir et flott uttrykk.

Ta kontakt for mer informasjon om utstyrsnivåer og prisklasser på de forsakjellige modellene og innredninger.