Volvo XC 90

Vi kan nå tilby Volvo XC 90 spesialinnredet som begravelsesbil. Når vi utvikler en ny modell legger vi stor vekt på førermiljø og moderne innovative løsninger i bårerommet for enkel betjening. Med vårt nye uttrekk og tilt system legger vi opp til at innlasting i alle bilene skal kunne utføres av en person, et lavt tilt system bidrar til gode HMS løsninger som blir godt ivaretatt med riktig valg av bårer og vogner.
På alle modeller innfører vi også en enklere BASIS løsning på innredningen, her vil det være mulig å velge et fast gulv uten uttrekk og tilt, mindre vekt på luker for skjult lagring som samlet gir en lavere pris. For å opprettholde vårt karakteristiske uttrykk beholder vi samme veggen også på BASIS modellen.

I tillegg har vi stort fokus på å beskytte bilen på best mulig måte mot slitasje, på denne modellen har vi utviklet nye trekk på begge bakdørene som gir mer åpning for innlasting av vogn og utstyr.

Dette er en veldig moderne bil som gir et flott uttrykk som begravelsesbil. Utstyrsnivå, type motor og innredning velges individuelt etter ønske og behov, denne bilen oppfyller alle kravene til en svært gunstig finansings løsning over 36 mnd.

Volvo XC 90 kan også leveres med Hybrid teknologi og blir en viktig del av vårt nye konsept miljø hele veien.